Om Feminea Laboratories

Passion för kvinnors hälsa


Det är inte för inte att våra hälsotester är de mest breda och djupgående på marknaden. Efter många års erfarenhet av att utreda och behandla kvinnor i olika åldrar i den allmänna vården har vi dragit en mängd av slutsatser så vi kan täcka verkliga behov hos kvinnor i olika faser på livets resa. Så skapades Feminea Laboratories.
/Feminea Laboratories 2013-2023

FemineaLab är Din partner för hälsa och välbefinnande!

Passion för kvinnors hälsa

FemineaLab är skapat för kvinnor som värdesätter sin hälsa och efterfrågar kunskap baserad på vetenskapliga fakta. Vi är här för att hjälpa dig att förstå och ta kontroll över din hälsa genom att erbjuda pålitliga hälsotester och lättillgänglig information.

En del av Citikliniken Sverige AB

Som en del av Citikliniken Sverige AB, har vi en gedigen bakgrund inom hälsovården. Årligen utför vi tusentals hälsotester både inom primärvård och via Citikliniken Labs, vilket gör oss till experter på området.

Grundat i Norrtälje - Region Stockholm

FemineaLab har sina rötter i Norrtälje - Region Stockholm, men vår vision och passion för hälsa sträcker sig långt utöver vår geografiska plats. Vi strävar efter att erbjuda kvinnor överallt tillgång till högkvalitativa hälsotester och välgrundade råd, allt baserat på senaste forskning och vetenskap.

Utforska vårt utbud och kunskapsbank

Så, låt oss tillsammans ta kontroll över din hälsa! Utforska vårt utbud av hälsotester, skräddarsydda paket och vår kunskapsbank på FemineaLab Hälsotester Academy. Tillsammans kan vi göra en skillnad i ditt välmående!